Over ons

Beauty Secrets by Astrid Konings 

Astrid Konings heeft het succesvolle bedrijf Beauty Secrets  opgezet. Beauty Secrets is door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek of stageplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst. 


Het kiezen van de juiste specialist is niet altijd even makkelijk. U dient te letten op o.a. ervaring, hygiëne en de kwaliteit van de toepegaste producten en gereedschap.
Met ruim 14 jaar ervaring in het vak hebben wij een goed inzicht en kunnen we een goed behandel advies geven en een superieur resultaat bieden. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor PMU specialisten door het hele land. De visie van Beauty Secrets
"PMU mag niet misgaan, je hebt een foutenmarge van 0%" Je overgeleverd voelen aan een behandelaar is een grote stap, zegt Astrid konings en zei vervolgt: PMU onderwijs heeft daarom mijn volle aandacht en toewijding.
Ik wil proberen om ook juist die dingen door te geven die voor mij in de loop der jaren belangrijk zijn geworden. Niet alleen vanuit mijn vakkennis, maar ook vanuit mijn ervaring.
Het uitoefenen van een prachtig en creatief vak, dat zeer nauw in relatie staat tussen mens en werk, is zeer inspirerend voor mij.Gegrepen door het vak
We zijn begonnen als schoonheidssalon, hierna is het bedrijf uitgebreid met het geven van cursussen en opleidingen met een vakbekwaam team. Inmiddels zijn we de permanent make-up (PMU) praktijk van Limburg en bieden we gerichte PMU opleidingen. Dit is samen onder één dak gehuisvest. Twee uitgangspunten zijn slechts belangrijk in het bedrijf: de klanttevredenheid en de kwaliteit.
Om een dergelijk doel te bereiken gaan er heel veel jaren van ervaring aan vooraf, de medewerkers uit het team zijn stuk voor stuk, naast hun scholing, zelf opgeleid door Astrid Konings en hebben tevens hun diploma's.