PLASMA BT Een tweede generatie medisch PLASMA-apparaat

PLASMA BT Een tweede generatie medisch PLASMA-apparaat met poratie.

Wat is plasma BT? Plasma BT is een medisch apparaat met lage elektriciteit dat is uitgerust met een medische plasma naald en poratie dat atmosferische druk gebruikt om plasma te generen. Door de toepassing van het 'F-DBD'-type, creëert het patiëntvriendelijk, overvloedig plasma, dat effectief kan worden gebruikt in het bovenooglid, onderooglid, rimpels, littekens, peelings, onstekingen, wondgenezing en medicijnabsorptie. 

Het systeem kan worden gebruikt in een afzonderlijke functie van ' plasma Surgical' en ' plasma Poration ' , of kan in combinatie van beide worden gebruikt.

Technologie Hoge frequentie, hoge druk Plasma door toepassing van hoge frequentie en hoge druk in atmosfeer. Creëren van lage atmosferische temperaturen. Plasma Leveren van stabiele plasma-ionen aan het uiteinde van het handstuk. 

Biochemische molecuulradicalen Een stabiele en effectieve huidbehandelingsmechanisme door een biochemisch proces te stimuleren in het binnen- en buitengebied van biologische cellen. 

Het gevoelige en nauwkeurige chirurgische handstuk heeft geen invloed op het huidcelweefsel maar sublimeert alleen het huidoppervlak en trekt de huid samen door kleine 'bliksemvormen ' rond het ooglid te creëren. 

Het kan effectief worden gebruikt bij verschillende huidproblemen. 

- acne 

- littekens 

- gezichtshuidbehandeling 

- esthetische chirurgie van bovenste en onderste ooglid (het ooglid liften) 

Het Plasma Poration handstuk verwijdert de bacteriën en helpt bij het absorberen van essentiële medicijnen in het huidweefsel. 

Klik hier en bekijk de video.3,495.00 €
Please select variants first